Tullhuset Open 2020

HÖNÖ TENNISSÄLLSKAP i samarbete med TULLHUSET RESTAURANG  bjuder in till  TULLHUSET OPEN 2020. EN TURNERING DÄR VI SPELAR OM FINA LAXAR OCH DÄR TORSKEN ÄR HÖGSTA VINST.

Tullhuset Open är en mixturnering i tennis för män och kvinnor i sina bästa år som är medlemmar i Hönö Tennissällskap. Varje lag skall ha en man och en kvinna i laget. Turneringen spelades för första gången 2019 och kommer förhoppningsvis att vara en återkommande turnering också i framtiden.

Anmälan görs till helene@honotennis.se senast 25 juli 2020. Antingen anmäler ni er per par och har ni ingen partner går det bra att anmäla sig själv så lottar vi samman par i möjligaste mån. Skriv namn, telefon och mejladress på båda spelarna.

Avgiften för att delta är 200 kr pp och betalas in via swish 1231949346 eller BG 320-2553 senast 31 juli 2020. OBS! Märk betalningen med ”Tullhuset Open”

Reglerna är enkla och är enligt följande:

Gruppspelet 2020 spelas mellan 1 augusti och 30 september 2020. Därefter spelas ett A slutspel – Fina Fisken Cup och ett B slutspel – Lilla Laxen Cup under oktober månad. Fredag 23 oktober avslutas hela turneringen med Grande Final i de båda cuperna 18.00-19.00 i tennishallen (där övriga par gärna får agera publik) och därefter gemensam middag (för alla deltagande par) på Tullhuset Restaurang med prisutdelning och härligt umgänge.

Presentation av spelschema, upplägg, regler och annan bra info kring turneringen sker via utskick efter 25 juli.

Hemmaparet i varje match är ansvariga för kontakt med bortalaget, ansvarar för tidsbokning i hallen och har bollar med sig till matchen. Kostnaden för banhyran delas alltid av de båda paren. Hela matchen spelas under 1 timma med 5 minuters inbollning – tiden sätts på 50 minuter. När klockan ringer spelas påbörjat game klart. Det par som har vunnit flest game vinner matchen och får 2 laxar, slutar matchen oavgjort får vardera par 1 lax. Förlorande lag får torsk. Varje game spelas med ”no add” vilket betyder avgörande boll direkt vid 40 lika. För att få matchen att flyta så effektivt som möjligt behövs inga sidbyten, det avgör paren själva innan match, bortalaget väljer alltid sida. Respektive par dömer på sin sida. Kom ihåg att spela med glädje – vinna är inte allt men väldigt mycket!?

Resultaten mailas till helene@honotennis.se. Vi kommer även att sätta upp affischer i tennishallen där ni kan fylla i matchresultatet. Ta gärna lite kort som ni kan skicka till Helene. Bilderna kan komma att användas på facebook, instagram eller hemsidan.

På finaldagen och efterföljande middag delas fina priser ut. Vinnarna av både Fina Fisken Cup och Lilla Laxen Cup får vandringspris men det står fler utmärkelser med fina priser på spel under turneringens gång. Självklart skall prestationer och resultat premieras men vi tillsammans skall också utse exempelvis årets smiley, årets slag, årets upphämtning m.fl. Kom ihåg att fundera under turneringens gång så du kan nominera på finalkvällen 23 oktober.

Nu är det bara att betala in turneringsavgiften 200kr på bg eller swish senast 31 juli. Kolla också att du betalt medlemsavgiften!

Skriv in 23 oktober 18.00 i kalendern då Tullhuset Open avslutas med Grande Final och avslutningsmiddag med prisutdelning på Tullhuset Restaurang.

Varmt välkomna till Tullhuset Open hälsar Hönö Tennissällskap och Tullhuset Restaurang

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *